Callsure  is op zoek naar Home Office medewerkers ! Vind jij het leuk om klanten advies te geven over het besparen op hun Elecktriciteit of op hun Telecom? En ben je commercieel ingesteld, enthousiast, klantvriendelijk en stressbestendig? Solliciteer dan direct op deze vacature!

Functieomschrijving

Je bent thuis nog in je pyjama met een bakje koffie. Het is volgens jou weer tijd om te werken? Je neemt plaats achter je laptop en logt makelijk in in de callcenter programa en al snel heb je een potientele klant aan de telefoon. Je vertelt de klant over het goedkoop afsluiten van een nieuw contract. Jij weet precies te achterhalen waar hij naar op zoek is en je doet daarop een commercieel voorstel. Met jouw enthousiasme weet je de klant te overtuigen: hij stemt ermee in! Tevreden hang je op en ga je verder met de volgende klant. Of het nu gaat om telecom, een verlenging van een contract of een verhuizing: jij zorgt ervoor dat de klant de beste service krijgt!.

 

Wat word er van jou verwacht?

Voor deze functie is het belangrijk dat je communicatief sterk bent, commercieel bent ingesteld . Je weet goed hoe je moet doorvragen, kunt goed luisteren en je herkent verkoopsignalen. Om je hierop voor te bereiden krijg je een  training. Met behulp van professionele coaches en trainers word je klaargestoomd tot een echte klantadviseur! Je leert hoe je vragen moet beantwoorden en hoe je een product verkoopt. Daarna kan je zelf aan de slag!

 

Allemaal leuk en aardig maar gaat dit mij wel lukken?

Callsure investeert in jou! Dit door middel van het aanbieden van trainingen, coachingsgesprekken en opleidingen. Zo behaal jij in binnen een korte tijd successen zolang jij de inzet er voor toont!

 

Ik wil vanuit huis werken maar ik kan niet de hele dag de lijn in?

Voor de Home Office Vacature moet je minimaal 20 uur per week beschikbaar kunnen zijn naar de training die je hebt gekregen mag jij jou uren zelf inplannen tussen 10:30 en 22:00. Je mag zelf bepalen hoeveel uur je vanuit huis belt als het maar niet minder is als 20 uur per week!

 

Sayfayı Paylaş