Onze Diensten

Wij hebben verschillende projecten op het gebied van Telecom en Energie.

Wij verdelen onze projecten in op een manier waarin uw ervaring uw project bepaald zo zorgen wij ervoor dat u rustig uw ervaring opbouwt.

De Werkprocedure

Als u nog geen ervaring heeft met bellen dan begint u natuurlijk eerst op een simpele project.

Voorbellen Afspraakplanning.

U begint met het bellen van consumenten met een vragenlijst waarbij we  klanten een aantal vragen stellen over hun verbruik van energie en telecom en of een adviseur contact met de klant mag opnemen voor een verglijking.

Koudbellen Energiecontracten.

Hierbij bel jij consumenten op om een berekening te maken op hun huidige energiecontract en vervolgens als jij een besparing kunt realiseren bij een van de leveranciers die jij aanbied probeer je de consument  overtuigen om over te stappen.

Koudbellen Telecom

Hierbij bel jij consumenten op om een berekening te maken op hun huidige telecomcontract en vervolgens als jij een besparing kunt realiseren bij een van de providers die jij aanbied probeer je de consument te overtuigen om over te stappen.

Nabellen Energie

Hierbij bel je alleen consumenten op die telefonisch een vragenlijst hebben ingevuld en toestemming hebben gegeven om gebeld te worden.
Je kijkt welke aanbod het beste bij de klant past en vervolgens laat je de klant overstappen.

Nabellen Telecom.

Hierbij bel je alleen consumenten op die telefonisch een vragenlijst hebben ingevuld en toestemming hebben gegeven om gebeld te worden.
Je kijkt welke aanbod het beste bij de klant past en vervolgens laat je de klant overstappen

 

 

 

Sayfayı Paylaş